Dr. Szigethy Béla

Pályázatírót keresve leltem rá Zekéné Konkoly Zsuzsanna irodájának címére. Mivel Baja és környéke számomra régóta igen kedves terület, komolyabban kezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy jó lenne megismerni az iroda vezetőjét, ezért telefonon kapcsolatot kerestem vele. A telefonbeszélgetés első benyomásomat igazolta, és azt kellett tapasztalnom, hogy egy udvarias, de célratörő személlyel sikerült beszélnem. Tekintettel arra, hogy közeledett a Bajai Halfőző fesztivál időpontja, ezért kis gondolkodás után javasoltam Konkoly Zsuzsannának, hogy jó lenne ha személyesen tudnánk kicserélni gondolatainkat, illetve ha elképzelésemben fantáziát lát, úgy esetleg kezdjük meg egy pályázat előkészítését.

A személyes találkozás sikeresen zajlott, ezért egyre erősödött bennem az elhatározás, hogy megtaláltam a megfelelő személyt.

Későbbi munkánk a döntésem helyességét igazolta, tekintettel azokra a logikus lépésekre amelyeket a pályázatíró számomra javasolt. Mindez arra ösztönzött, hogy teljes erővel és kérésének megfelelően kezdjek neki a dokumentumok előkészítésének.

Nem látom célszerűnek, hogy az ügy valamennyi mozzanatát ismertessem, de elmondhatom, hogy az e-mailen és telefonon történő munkamegbeszélések mind gondolatban, mind határidőben oda-vissza zökkenőmentesek voltak, így a pályázat igen kedvező időben elkészült, azaz a beadásra jó időben sor került.

A pályázatot azóta alakilag, és tartalmilag is befogadta a pályázat kiírója, így komoly reményeim vannak arra, hogy a megcélzott összegből bizonyára valamennyi teljesülni fog. El kell mondanom, hogy a közel fél éves munka során a pályázatíró és közöttem még „ideges” hangulat sem alakult ki, illetőleg minden részletben viszonylag egyszerűen sikerült a közös akaratot és irányt elérni (szubjektív megjegyzésem, hogy valójában ezen a ponton számomra már csak az volt a fontos, hogy a pályázat sikeres legyen a megnyert összeg nagyságától függetlenül).

Összefoglalva tehát elmondhatom, hogy helyesnek bizonyult első döntésem, és sikerült megtalálnom azt a pályázatírót, aki munkáját vállalásainak megfelelően és időben teljesítette. Emellett semmilyen olyan plusz igénnyel nem állt elő amit a legelső egyeztető tárgyalásunkon ne közölt volna velem, munkastílusát pedig még a legigényesebb pályázók részére is nyugodt lelkiismerettel tudom ajánlani.

U.i. Ja… Egyébként a pályázat nyert…

Generál Építőipari Szociális Szövetkezet ajánlása

Mikor megfogalmazódót bennünk a párommal, hogy a cégünk működtetéséhez szűkségünk van gépekre, eszközbeszerzésre, ezért utána néztünk a pályázati lehetőségeknek.

Személyes ajánlás alapján jutottunk el Zekéné Konkoly Zsuzsanna pályázatíróhoz.

Az elvárásaink a pályázatíróval szemben a következők voltak

– Személyre szabott szolgáltatásban részesüljünk az egész pályázati életciklus alatt.

– A tanácsadás, a személyes kapcsolat nem csupán a pályázat megírásáig tartson, hanem a projekt megvalósítási-, és a fenntartási időszakának lezárásáig.

Amit kaptunk….

– Rugalmas, empatikus, hozzáállás

– Nagyfokú szakmai hozzáértés, elhivatottság

– Munkájára igényes embert ismerhetünk meg Konkoly Zsuzsanna személyében.

Zekéné Konkoly Zsuzsanna pályázatírót, nyugodt szívvel tudjuk ajánlani!

Online asszisztens

Legyen saját online asszisztensed még ma! Vedd fel velem a kapcsolatot!

a_IHA8541-25

Zekéné Konkoly Zsuzsanna