Ügyfélkapu kezelés

Sokak számára idegen az ügyfélkapu, a cégkapu. Mivel én nap, mint nap dolgozom vele, így egyszerűen, könnyedén kérek le igazolásokat az Adóhatóságtól, hitelesített dokumentumokat küldök hivatalos szervek (Pl. Foglalkoztatási Osztály, Kormányablak) felé. SZJA bevallásokat is ezen keresztül küldöm.

Naponta ellenőrzöm, jött-e az Ügyfelek tárhelyére küldemény, azokat letöltve e-mail-ben továbbítom számukra. Esetlegesen az adott ügyben telefonos egyeztetés után eljárok az Ügyfél nevében.

 

Kapcsolat tartás hivatali szervekkel

E-mailben, Ügyfélkapun keresztül vagy akár személyes kapcsolattartás is igényelhető az Ügyfél és a Hivatalok (Foglalkoztatási Osztály, Kormányablak, Önkormányzat) között. Dokumentumok továbbítása, aláírás intézése, egyéb igazolások, kérelmek, pályázatok ügyintézése.

Foglalkoztatási pályázatokat készít elő Foglalkoztatási Osztálynak

A Foglalkoztatási Osztály (Munkaügyi Központ) által kiadott pályázati lehetőségek, melyek elsősorban munkabér és járulék támogatást tartlamznak, nagy segítség lehet az induló, vagy akár a kis-, közép-, vagy nagyvállakozások életében is. A kiadott pályázati adatlapok, kérelmek, nyilatkozatok kitöltése, esetleges igazolások beszerzése viszont sokszor nehézséget, kellemetlenséget okoznak a munkáltatóknak. Az e-iroda@ profizmusa erre a célra kiváló segítséget nyújt, mind a munkáltató, mind a Hivatal részére.

Kormányablakkal tart kapcsolatot

A Kormányablak sokak számára “mumus”. Van egy bizonyos fajta félelem az Ügyfél részéről, mielőtt bármilyen hivatali ügyet kell intéznie. Legyen az személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, Ügyfélkapu nyitás, vállalkozói tevékenység indítása stb… Nagyon fontos, hogy a Kormányablak ügyintézői a modern technika és informatika segítségével a legtöbb ügyet online, azaz interneten keresztül, elektronikusan intéznek. Ezek mellett a személyes ügyintézés is szerepet kap.

Az e-iroda@ segítséget nyújt a személyes tennivalókon át az online ügyintézésig. Regisztráció aktiválása, Ügyfélkapu kezelése, válaszlevelek, nyilatkozatok, hiánypótlások, kérelmek megfogalmazása, továbbítása a Hivatal felé. Online nyomtatványok letöltése, megfelő adattartalommal való feltöltése, elektronikus aláírással való ellátása, Kormányablak felé küldése.

Önkormányzati ügyekben segít

Önkormányzati pályafutásom során sokszor szembesültem azzal, hogy az ügyfél és a hivatali ügyintéző között nem alakul ki a megfelelő kommunikáció. Ezáltal nincs eredményes ügyintézés. Az e-iroda@ hatékonyan kommunikál a hivatali és az egyszerű ember vagy épp egy vállalkozó nyelvén is. Ezért alkalmas a hivatali kommunikáció teljesítésére elektronikus vagy írott formában, telefonon illetve személyes ügyintézés alkalmával is.

Online asszisztens

Legyen saját online asszisztensed még ma! Vedd fel velem a kapcsolatot!

a_IHA8541-25

Zekéné Konkoly Zsuzsanna