Gazdasági - pénzügyi ügyintézés

Könyvelési anyagok összeállítása, elküldése

Volt már úgy, hogy a könyvelője olyat kérdezett, vagy kért, amiről fogalma sem volt, hogy mi az? De be kell szerezni, vagy össze kell állítani, pontosan azért, hogy rendben legyen a könyvelése! Nos, ha elkaad, fennakad, vagy megakad, hívjon bátran, beszerzem, összeállítom, táblázatba rendezem, időrendi sorrendbe szedem, lefűzöm, vagy mappába helyezem (online) és átadom, vagy elküldöm a könyvelőjének.

Táblázatok, kimutatások és pénzügyi statisztikai adatok összeállítása

Statisztika – mi is az? És mennyit is kell vele foglalkozni? És milyen unalmas! Az e-iroda@ profi üzemeltetőjének statisztikusi képesítése is van. És imádja a statisztikát! Bízza rá! Pontos, precíz, naprakész kimutatásokat vezet azokról az adatokról, melyeket az Ügyfél megad.

Kapcsolattartás a külső könyvelő partnerrel

Kért valamit a könyvelő! De mi is volt az? Érkezett valami az Ügyfélkapun a Tárhelyemre. De én nem tudom kezelni! Az e-iroda@ belép, letölti és továbbítja a könyvelőnek. Megbízás alapján a szükséges ügyintézésben eljár.

Bejövő szállítói számlák kezelése, ellenőrzése, rendszerben történő iktatása

Itt a sok számla, szinte elárasztanak! Jó lenne, ha lenne valaki, aki rendezné azokat! A beérkezett számlákat ellenőrizni kell, megfelelően lett-e kiááítva, megfelel-e a könyvelőnek. Dátum szerinti rendezést igényel, valamint az Ügyfél által megadott módon felvezetni, iktatni.

Számlázás, analitikák vezetése, házi pénztár kezelése

A számlázás, házi pénztár kezelés személyes közreműködést igényel. Az e-iroda@ lehetőséget biztosít napi, vagy heti pár órában, ha Önnek ilyen jellegű segítségre van szüksége.

Vevői- és szállítói folyószámlák egyeztetése

Egy cég életében vannak kockázati tényezők. Az egyik ilyen a nem megfelelő fizetési hajlandóság. Ezért szükséges egy olyan asszisztens, aki a vevői, szállítói számláit naprakészen vezeti, valamint a fizetési határidőket figyeli és az esetleges felszólításokat megfogalmazza, elküldi a partnerek felé.

Online asszisztens

Legyen saját online asszisztensed még ma! Vedd fel velem a kapcsolatot!

a_IHA8541-25

Zekéné Konkoly Zsuzsanna